“PP” – det ultimata partyt

Svårt att komma på en bra idé när det är dags att ha fest? Vi på Rayville är kanske inte riktigt objektiva, men vi har ett möjligt uppslag….PP!

Naturligtvis tycker vi att du skall ha ett PyjamasParty, ett perfekt koncept för att sätta lite guldkant på tillvaron och att få dina vänner att släppa loss lite extra. Stämningen på festen börjar ju med klädseln och pyjamas är ju minst sagt ett ganska avslappnat plagg som ger utrymme för att ta ut svängarna.

Varför inte satsa på ett rum fullt med kuddar, bara avsett för just….. kuddkrig. Och har du plats och vill ha festen även i sovrummet så gör du samma sak här; fyll sängen och golvet med kuddar och skapa ett alldeles eget rum för “sweet talking and storytelling”!

Valet av musik är givet, vi har några förslag på låtar som måste vara med på spellistan: Dreams med Fleetwood Mac, Eurythmics Sweet Dreams, Tom Petty och Running Down a Dream eller kanske Just Can’t Go To Sleep med Kinks.

Sist men inte minst så har Rayville den perfekta pyjamasen för festen; för henne den eleganta, tidlösa och samtidigt sportiga Line Stripe Pink/Navy och för honom en matchande Solid Navy Blue. Lycka till med partyt!