Inte bara i sovrummet

Pyjamasen har brutit sig loss från sovrummet och gett sig ut på catwalken. Kolla in modetrenderna som gäller för ett ganska traditionellt plagg.

Har du missat att pyjamasen har tagit plats på catwalken och tillhör en av de hetaste trenderna? Eller vågar du inte bryta dig loss från sovrummet och faktiskt ge dig ut på stan i pyjamas? Lugna bara lugn, du kommer att vara i gott sällskap. Några av de största och ledande modehusen har fått upp ögonen för pyjamasen både som vardags- och festplagg.

För att nämna några så satsar Dolce & Gabbana stort på en hel pyjamaskollektion och håller naturligtvis också ett eget pyjamasparty. Heta designern Alexander Wang fick mycket uppmärksamhet när han introducerade den klassiska pyjamasen i ny tappning i sina modekollektioner. Thakoon, ett av de hetare modemärkena, har också lagt till pyjamasar i sin kollektion.

Så om du vill följa trenderna så är det dags att bryta sig loss och lämna sovrummet i pyjamas både för vardag och fest. Får vi föreslå att du gör det i en pyjamas från Rayville…..