Två år och sju länder

Rayville firar två år och finns snart i sju länder hos över 260 butiker. Vi fortsätter att expandera och lanserar i tre nya marknader under hösten.

Utvecklingen har gått fort sen lanseringen för två år sedan i augusti 2015. Från att först ha introducerats i Sverige, så finns vi från i höst i hela sju länder. Vi kommer att under hösten finnas även i Tyskland, Österrike och Schweiz, i tillägg till våra tidigare marknader Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Det är naturligtvis glädjande att vi har fått ett sådant starkt mottagande. Jämfört med för ett år sedan så adderar vi ytterligare 100 butiker och finns nu hos över 260 återförsäljare.

I vår nya marknad Tyskland så kommer vi redan första säsongen att finnas på Galeries Lafayette, ett av Berlins ledande varuhus, och Rayville kommer även att säljas hos Breuninger, som är en av Tysklands äldsta och ledande varuhuskedjor.

Vi tackar för förtroendet, ser fram emot en spännande höst med nya marknader och inspiration till utökade satsningar på att utveckla Rayville framöver.