Rätt klädd för after ski

Skidsäsongen är definitivt här. Och vi vet hur man klär sig på ett bekvämt och snyggt sätt för den perfekta after skin, hemma eller på byn…..

Naturligtvis vet vi inte hur du vill ha din after ski, men vi tror att du antingen går “all-in” på en bar närmast backen eller så mer eller mindre kollapsar du hemma, alldeles utmattad efter en hel dag med frisk luft och skidåkning.

Vi tycker så klart att det är en bra idé att du släpper loss i baren i din pyjamas, men samtidigt förstår vi om du har tillbringat dagen i skidbacken i andra kläder. Eftersom vi förordar att slappa och varva ned, så föredrar vi att köra after ski hemma.

Den perfekta klädseln för en hemma-after-ski är helt enkelt en snygg och skön pyjamas. För oss nordbor är ju en bastu obligatorisk och vi förutsätter att du rullar dig i snön efteråt. Vad är då bättre än att få sätta på sig en skön och lyxig morgonrock från Rayville.

Glöm med andra ord inte att packa ned pyjamasen och morgonrocken från Rayville på skidresan; dags att sluta hänga i det där gamla understället och att klä sig på riktigt för att varva ned.