Nattlinnen med nytt uttryck

Vi tyckte att det saknades nattlinnen för den moderna, sportiga kvinnan och bestämde oss för att göra någonting åt det; resultatet blev något helt nytt.

Att ta fram det perfekta nattlinnet kan verka vara den enklaste saken i världen. Men när man väl ger sig i kast med uppgiften, så finns det naturligtvis en mängd olika val att göra. Vi tyckte att det saknades ett nattlinne som både var snyggt och som även var överlägset skönt att sova i.

Framför allt saknades det ett plagg som tilltalar den moderna, sportiga kvinnan. Vår lösning blev att göra två prioriteringar; att ta fram ett nattlinne som både upplevs som sportigt samt snyggt och uppdaterat, men som också är fantastiskt skönt att sova i.

Resultatet blev ett nattlinne som hittar sin inspiration i klassiska sportkläder och som tillverkas i ett material som både andas, som har en överlägsen förmåga att ventilera fukt och som är fantastiskt mjukt. Våra nattlinnen tillverkas i stickad trikå i 50% bomull och 50% modal, en modern materialkombination som just motsvarar dessa krav.

Designen är sportig i klara, attraktiva färger och erbjuds i tre olika modeller. Color Blokk för en mer klassisk nedtonad look, Solid Sport i ett mer sportigt uttryck och Candy Stripe i en tidlös randig design. Vår förhoppning är att vi har skapat ett nytt uttryck som fram till nu har varit svårt att hitta, till ett pris på 399 kr som ska kännas överkomligt. Vi hoppas du gillar det du ser och önskar dig välkommen till Rayvilles första kollektion med nattlinnen.